Ungdomsudvalg/Ungdomsformand


Ringsted Badminton Ungdomsafdeling kendetegnes ved ildsjæle, som brænder for at arbejde med unge mennesker. Ildsjælenes arbejde står ikke alene. Den uundværlige forældrestødte, og involvering, er afgørende for det gode ungdomsarbejde som udøves i klubben.

Hvordan kan forældre stødte?
Der er en stor forældrestødte i Ringsted Badminton Ungdomsafdeling. Det man som forældre typisk kan hjælpe med er, at stødte op omkring de arrangementer der gennemføres i ungdomsafdelingen. I tillæg hertil fungere forældre også som holdledere for de hold deres børn spiller på.

Holdleder rollen! 
Som holdleder fungere man primært som chauffør for det hold som ens barn spiller for. Typisk vil det være en turnusordning, hvor 2-3 forældre på skift, fungere som holdledere. På et år skal de børn der er med på hold, ud og spille 5-6 weekender (én lørdag eller én søndag). Så er man to-tre forældre skal man afsætte 2-3 lørdage på en hel sæson.  

Hvis du er en forældre, som fra tid til anden ønsker at give en hånd med, eller ønsker at være holdleder, så er du meget velkommen til at kontakte vores Ungdomsformand.

Ungdomsformand Ringsted Badminton
Mie Dyrholm
Mail: usu@ringsted-badminton.dk 

Kontakt

Tvær Allé 8
4100 Ringsted
Email: info@ringsted-badminton.dk
Klik her
Cookies