Ringsted Badminton er for alle!


Badminton er en social sport som, upåagtet ens ambitionsniveau, kan spilles af alle, på alle niveauer - ung som gammel. I vores ungdomsafdeling tilsigter vi,at man uanset niveauer, føler sig som en del af en aktiv klub, hvilket også inkludere et godt kammeratskab på tværs af alder og køn.

Kammeratskab!
Vi arbejder aktivt med at opbygge og vedligeholde et solidt kammeratskab i klubben! Kammeratskab og sjove stunder er det som sikre børnene trives i klubben, og de derved fastholdes i badmintonverden og Ringsted Badmintonklub.

Vi afholder løbende sociale arrangementer og minimum 2 årlige klubture, som de sidste par år er gået til Fredericia og Bergen i Norge. Noget vi tilsigter så mange ungdomsspillere som muligt deltager, så de føler sig som en del af et kammeratskab. 

At indgå i et kammeratskab!

I Ringsted Badminton Ungdomsafdeling føler vi det er vigtigt, at man lære badmintons grundlægende A-B-C. De grundlæggende trin er en nødvendighed, hvis interessen skal fastholdes. De grundlæggende elementer er dog også afgørende for, at man kan indgå i et kammeratskab, på lige fod med alle andre.

Niveauinddeling
Alle har startet med at være begyndere og alle udvikler sig forskelligt.
For at sikre alle ungdomsspillere tilgodeses, er det vigtigt, at de enkelte børn udfordres på deres niveau.

De enkelte trænere evaluer løbende barnets niveau.
Såfremt barnet er klar til at udfordres yderligere, eller barnet har ønsker om mere, så har vores ungdomsafdeling god mulighed for tilgodese barnets badmintonbehov.

Alt i alt er det vores fornemmeste opgave, at møde børnene på deres niveau og i deres øjnehøjde!
Velkommen til Ringsted Badmintons Ungdomsafdeling. 

Kontakt

Tvær Allé 8
4100 Ringsted
Email: info@ringsted-badminton.dk
Klik her
Cookies