Skæg og fjerbolde! Tag forskud på lidt nytårssjov ved nytårsturneringen i badminton, der i år afvikles fredag 30. december kl. 10 i Ringsted Sport Center. Bag turneringen står Ringsted Badminton, der her personificeres ved Søren Randrup, Jimmy Andersen og Torben Lollike.
Kom og vær med ved Årets Nytårsturnering
Klub: Ringsted Idræts Forening, Badmintonafdelingen
Publiceret af: Jimmy Andersen
Dato: 07-12-2016 15:24:08
Kategori: Generelt
     
Nytårsturnering må ty til en hverdag

Traditionel badmintonturnering for hold er skæg og ballade forsikrer arrangører og håber – trods udfordrende turneringsdag - på pænt fremmøde.

Det er ikke kun nytårsraketterne, der skal i luften omkring nytår. Står det til Ringsted Badminton skal også fjerboldene ud at flyve. Nærmere bestemt fredag 30. december kl. 10, hvor badmintonklubben arrangerer sin 14. nytårsturnering i Ringsted Sport Center.

- Nytårsturneringen er skæg og ballade. På den gode måde! understreger Torben Lollike, der sammen med Søren Randrup er ankermændene bag turneringen.

- Vi håber at familier, kolleger eller måske bare gode badmintonvenner er klar til en ny omgang sjov med den lille, drilske fjerbold.  Det handler naturligvis om at få noget god motion efter de hårde juledage, hvor det kan være svært at få taget sig sammen til at brænde den gode julemad af. Vores ambition er at give borgerne et motionstilbud, hvor man kan være sammen på tværs af alder og køn. Der må gerne være sved på panden, men også samtidig et smil på læben.

Helligdagenes placering omkring nytår giver i år turneringsarrangørerne lidt panderynker.

- Vi er godt klar over, at vi udfordrer de mange, der gerne vil deltage i vores turnering, når vi lægger den fredag formiddag.

- Vi tror dog ikke på, at vi kan trække folk af huse søndag, som jo 1. nytårsdag. Derfor var der reelt ikke nogen anden mulighed. Vi beklager, hvis der er nogen, der på grund af arbejde ikke kan spille turneringen. Der er ikke andet at gøre end kigge frem mod næste år, hvor helligdagene ligger anderledes end i år. Og mon ikke, at vi endnu en gang kan fylde tre haller? Det gætter jeg på, slutter Torben Lollike.

Nytårsturnering er en holdturnering for badmintonspillere, hvor man skal være fire på hvert hold. Turneringen afvikles i tre rækker - Familierækken, for børn, forældre og evt. bedsteforældre, B-rækken, for motionister og A-rækken, for de ’halvproffe’.

Tilmelding kan foregå fra turneringens Facebook-side, som kan findes under Ringsted Badminton eller via annoncen i Lokalbladet. Det er dog også muligt at sende de samme oplysninger til turneringsafvikler Søren Randrup på mail til SAT@ramboll.com. Under alle omstændigheder skal tilmeldingen være modtaget senest 23. december kl. 12.

Det koster 200 kr. for et hold at deltage, og pengene skal overføres til reg.nr. 6060 konto 0004728562 - husk at skrive holdnavn i teksten på overførslen. 

 

Kontakt

Tvær Allé 8
4100 Ringsted
Email: info@ringsted-badminton.dk
Klik her
Cookies